Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Karddal vágott az arcába Miskolcon

| 2019. 09. 30. | 13:18:00
Életveszélyesen megsebesítette.
Karddal vágott az arcába Miskolcon
Hirdetés
Hirdetés

Emberölés bűntettének kísérletével vádolják azt a férfit, aki féltékenységében karddal a kezében hadonászott, majd életveszélyesen megsebesített egy személyt.

A Miskolci Törvényszék oktber 4-én tart tárgyalást az ügyben, feltehetően ítélet is születik.

A vádirat lényege szerint az ittas állapotban lévő vádlott Miskolcon, a Békeszálló telepen egy korábbi szerelmi viszonya okán vitába keveredett egy férfival.

A vádlott életveszélyesen megfenyegette az ott tartózkodó társaságot, elment, majd pár perc múlva egy karddal a kezében tért vissza, amellyel először megrongált egy ott parkoló autót, aztán csapkodni kezdett, de többeknek sikerült elugrani a kard útja elől. A vádlott a kerítéskaput is ütni, rugdosni kezdte, a rácsokon keresztül a bent lévők felé szurkált, de a távolság miatt nem sikerült elérnie senkit. A vádlott észrevette a sértettet, aki éppen arra járt, és anélkül, hogy ő bármit mondott vagy tett volna, a sértettre förmedt és a karddal a fejére vágott, az arcát mintegy 20 cm hosszan megvágta. A sértett erősen vérezni kezdett, összeesett és eszméletét vesztette. A vádlott elmenekült a helyszínről. A halálos sérülés elmaradása kizárólag a véletlennek köszönhető.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés