Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kardot rántott az apa a hernádkaki benzinkúton

| 2019. 09. 14. | 12:40:00
Miskolcon ítélet várható az ügyben.
Kardot rántott az apa a hernádkaki benzinkúton
Hirdetés
Hirdetés

Előkészítő ülést tart a bíróság szeptember 17-én annak a két férfinak az ügyében, akik a vád szerint egy benzinkúton vascsővel és karddal támadtak a sértettekre.

A Miskolci Járási Ügyészség maradandó fogyatékosságot okozó súlyos testi sértés, súlyos testi sértés kísérlete és rongálás miatt emelt vádat egy 51 és egy 24 éves férfi ellen.

A vád szerint az elsőrendű vádlott nem tudott belenyugodni abba, hogy a lánya és egy fiatal férfi között szerelmi kapcsolat alakult ki és külföldre költözésüket tervezik. 2016 novemberében az elsőrendű vádlott és fia, a másodrendű vádlott egy benzinkúton parkoló gépjárműben vették észre a fiatal férfit.  A vádlottak az autóhoz léptek, majd karddal és vascsővel ütni kezdték azt, melyben a fiatal férfin kívül még egy férfi és két nő is ült. Az autóban ülő két férfi megijedt, kimenekültek az autóból, majd a vádlott lányának barátja – hogy az autóban maradt két nőt kimentse – fölkapott egy ablakmosó folyadékkal teli vödröt és a két vádlott irányába locsolta azt. Ekkor az apa egy kést vett elő és fiával együtt üldözni kezdték a két férfit. Amikor a két vádlott utolérte a sértetteket, a náluk lévő eszközökkel többször megütötték őket. A támadás következtében az egyik sértett 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

[Beillesztett cikk: Elvertek két férfit egy hernádkaki benzinkúton – ez a vád]

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés