Hirdetés
Hirdetés

Szuper szezon: arattak a miskolci strandok

| 2019. 09. 10. | 13:29:00
Az idő nem volt a legjobb, de a lelkesedés megtöltötte a fürdőket.
Szuper szezon: arattak a miskolci strandok
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az esősebb nyári időjárás ellenére erős szezont zártak Miskolc fürdői. Számos családi és gasztronómiai rendezvény színesítette a strandok nyári programját, a Selyemréti Strandfürdőben pedig teljesen új sportmedencében kezdhették a szezont az úszás szerelmesei.

A szezon kezdetére elkészült a Selyemréti Strandfürdő teljesen új, 50 méteres, versenysportra alkalmas feszített víztükrű medencéje, mely új 4 évszakos fedést kapott, a Miskolctapolcai Strandfürdő családi medencéjében és a pancsoló részében pedig új játékoknak örülhettek a gyermekek.

Mindhárom fürdő bővelkedett különleges nyári programokban. Többek között családi és sportnap, Strandok éjszakája, Hagyományőrző nap és Retro-party színesítette a nyarat.

A miskolci fürdőkben népszerűek voltak a nyári sporttáborok, ahol több turnusban, több száz miskolci gyermek tölthette tartalmas programokkal a nyári vakáció egy részét.

A miskolci fürdők mindig kiemelten támogatják a helyi kezdeményezéseket, így volt ez a Barlangfürdőben második alkalommal megrendezett Zip’s Gasztropiknik esetében is.