Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A ma diákjai jelentik Ózd jövőjét

| 2019. 10. 03. | 10:29:00
Több település diákjai részesültek ösztöndíjban.
A ma diákjai jelentik Ózd jövőjét
Hirdetés
Hirdetés

Ötvenegy fiatal kapott ösztöndíjat a „Humán kapacitások fejlesztése az ózdi járásban” elnevezésű európai uniós pályázat által nyújtott forrásnak köszönhetően - írja az Ózd.hu.

A lehetőség kapcsán ózdi, csokvaományi, borsodbótai, farkaslyuki és domaházi diákok részesültek díjazásban.

A diákoknak a városháza nagy tanácstermében adták át az európai uniós pályázat kapcsán korábban megítélt ösztöndíjakat. Janiczak Dávid polgármester köszöntőjében elmondta, hogy a települések jövőjét a mostani diákok jelentik, így kiemelt figyelmet kell rájuk fordítani.

„Ők azok, akik amikor tanulmányaikat jól elvégzik, kiművelt emberfőként képesek lesznek arra, hogy a településeknek életet adjanak, és életben tartsák azokat. A jövő áll előttünk, és a diákokat minden lehetséges eszközzel és módszerrel támogatnunk kell. Az iskolákban a felkészült pedagógusoktól és vezetőktől megkapják azt a szükséges tananyagot és tudást, amit hasznosítva sikeresek lehetnek az életben” - fogalmazott.

Ezután a pályázatban érdekelt települések polgármesterei átadták az elismerő okleveleket az arra érdemes tanulóknak. A lehetőség keretében ózdi, csokvaományi, borsodbótai, farkaslyuki és domaházi diákok részesültek díjazásban, összesen ötvenegyen.

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés