Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A miskolci jobbikos bejelentkezett pártelnöknek

| 2019. 10. 17. | 14:35:00
Jakab Péter a Facebookon írta meg.
A miskolci jobbikos bejelentkezett pártelnöknek
Hirdetés
Hirdetés

Jelölteti magát a Jobbik elnökének Jakab Péter, a párt miskolci illetőségű országgyűlési képviselője. A politikus ezt a közösségi portálon jelentette be, hosszadalmasan is kifejtve, hogy miért jutott erre a döntésre.

Ahhoz, hogy elinduljak a Jobbik elnöki tisztségéért - látva és tudva, mire számíthat a Jobbik elnöke a kormánymédiától - az első szavazatot a családomtól akartam megkapni. Megkaptam. Most a ti szavazatotokat kérem

- fordult a követőihez Jakab Péter, aki szerint a tavalyi országgyűlési választások óta eltelt idő nem a Jobbik megújulásáról szólt, nem is szólhatott róla.

A túlélés volt a cél, és ez sikerült: élünk, sőt az önkormányzati választásokon sikerült végre erőt is mutatnunk. Célunk nem lehet kevesebb, minthogy mielőbb az ellenzék, majd a kormányváltás vezető, megkérdőjelezhetetlen ereje legyünk

- így a miskolci politikus, aki kifejtette: a Jobbik továbbra is nemzeti, jobboldali, konzervatív eszmerendszert fog követni, de modern nemzeti néppártként a nemzet egészét képviseli, ami azt jelenti, soha, senkitől nem kérdezik meg, jobb- vagy baloldali-e. Egyet kérdezünk: miben segíthetünk, tette hozzá Jakab, aki megnevezte, kikkel képzeli el a Jobbik vezetését.

Elnökhelyettesként Gyöngyösi Mártonra, alelnökként Lukács Lászlóra, Dudás Róbertre, Balassa Péterre, Nunkovics Tiborra, Szilágyi Györgyre és Z. Kárpát Dánielre számítok. Amennyiben tudják vállalni azt a küzdelmet, ami előttünk áll a nemzetért, úgy vállalják el mellettem a feladatot is. A döntés utána már a tiétek. Számítok rátok, számíthattok rám! A többit majd személyesen a kongresszuson!

- üzente a jobbik tagságának Jakab Péter.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés