Ez a magyar cég kiállta az idő és a verseny próbáját + FOTÓK!

2019.10.04. 13:21

Ez a magyar cég kiállta az idő és a verseny próbáját + FOTÓK!
Szijjártó Péter miniszter (k), Tállai András államtitkár (b4), Fekete Zoltán polgármester (j), ifjabb Kovács István (b) és idősebb Kovács István ügyvezetők (b2) átvágják a nemzeti színű szalagot Kovács Kft. gyáravató ünnepségén Mezőkövesden (Fotó: mti)

A miniszter is Mezőkövesdre látogatott avatni.

Hirdetés

A magyar gazdaság kicsi, de rendkívül nyitott, ezért a nemzetközi nagyvállalatok nagy szerepet játszanak teljesítményének alakításában, ugyanakkor a lelkét mégis a magyar cégek adják - mondta a külgazdasági és külügyminiszter a Kovács Kft. pénteki gyáravató ünnepségén, Mezőkövesden.

Szijjártó Péter kiemelte: az elmúlt évek egyik legfontosabb eredménye, hogy több hazai vállalat vált naggyá és stabil beszállítójává a legnagyobb multinacionális társaságoknak.    

 Ezek a magyar családi vállalkozások kiállták az idő és a verseny próbáját, mennyiségben és minőségben egyaránt folyamatosan világszínvonalat nyújtanak - közölte, megjegyezve: teljesítményük és folyamatos fejlődésük a legbiztosabb alapja annak, hogy a magyar gazdaság a következő években is fenntartsa jelenlegi bővülési ütemét, és mindig legalább 2 százalékkal meghaladja az uniós gazdaság átlagos növekedését.

A fémmegmunkálással és alkatrészgyártással foglalkozó Kovács Kft. új gyára és gyártósora  (Fotó: mti)

 

Mezőkövesdgazdaság

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés