Hirdetés
Hirdetés

Gyűrűk Ura: előzetesben a mezőkövesdi támadó

| 2019. 10. 10. | 10:37:00
Szórakozóhelyen veszett össze egy másik férfival.
Gyűrűk Ura: előzetesben a mezőkövesdi támadó
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Egy hónapra elrendelte a Mezőkövesdi Járásbíróság nyomozási bírája annak a férfinak a letartóztatását, aki a gyanú szerint egy szórakozóhelyen rátámadt egy másik férfira, majd az utcán folytatva a bántalmazást végül kirabolta őt.

A férfi október 6-án hajnalban Mezőkövesden, egy szórakozóhelyen vitába keveredett a sértettel, akit ököllel mellkason ütött. A verekedésnek a biztonsági őr vetett véget, aki kivezette a két férfit az épületből. A gyanúsított azonban az utcán tovább folytatta a bántalmazást, aminek következtében a sértett a földre esett, ahol további ütéseket és rúgásokat szenvedett el. Amikor a sértett megpróbált elmenekülni a helyszínről, a gyanúsított ismét rátámadt a férfira, és felszólította, hogy adja oda a rajta lévő ékszereket. A gyanúsított végül csak a sértett ezüst gyűrűjét tudta megszerezni, majd elmenekült a helyszínről.

A férfival szemben rablás, garázdaság és testi sértés elkövetése miatt indult eljárás, mely miatt bűnösségének megállapítása esetén akár 10 évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető. 

A bíróság ezen indokok alapján a legszigorúbb kényszerintézkedés elrendelését látta indokoltnak, így a férfi letartóztatását rendelte el november 9-ig.

Hirdetés
Hirdetés