Hirdetés
Hirdetés

Hajszálon múlt egy kislány élete egy miskolci zebrán – VIDEÓ

| 2019. 10. 02. | 20:51:00
A felvétel megtekintése csak 18 éven felülieknek ajánlott!
Hajszálon múlt egy kislány élete egy miskolci zebrán – VIDEÓ
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A gyalogátkelőn gázolt el egy kislányt egy autós a napokban Miskolcon: az esetet a vétkes sofőr kamerával rögzítette, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság pedig október 2-án nyilvánosságra hozta.

A rendőrség kommentár nélkül osztotta meg a videót, aminek nem egészen világos az oka. Pontosabban annyit írtak, hogy „ebből most nem lett tragédia, de ez nem a sofőrön múlt”. A felvételről megállapítható, hogy a baleset a borsodi megyeszékhelyen, a Szent István út és Tizeshonvéd köz kereszteződésében történt. 

A mintegy 20 másodperces videóból kitűnik, hogy Mercedest vezető sofőr már a Szent Anna tér és a Nagyváthy János utca kereszteződésében is fittyet hány az elsőbbségadásra: bár a külső sávban egy autós áll a gyalogosok áthaladása érdekében, ő a belsőben simán áthúz két, már a zebrán haladó nő előtt.
Vakít a szélvédőn át a fény, amikor megérkezik a második gyalogátkelőhöz, ahol a külső sávban szintén áll egy autó, vagyis szinte biztosra vehető valakinek a feltűnése. Ám a mercis alig lassít. Az autó még méterekre van a zebrától, amikor a kislány kilép a másik jármű takarásából. Azonban olyan erővel vakít a nap, hogy a sziluettje csak az utolsó pillanatban válik láthatóvá: mikor már késő fékezni.

Hirdetés
Hirdetés