Kisbabás hordozós-pelenkás program lesz a miskolci belvárosban

borsodihir.hu

2019.10.13. 17:40

Kisbabás hordozós-pelenkás program lesz a miskolci belvárosban

A szervezők maguk is édesanyák.

Hirdetés

Elsősorban a kisgyermekes családokat szólítja meg a II. Miskolci Hordozós, Kézműves és Mosható Pelenka Vásár a Célpont Közösségi Tér szervezésében, a Női Erőforrás Család- és KarrierPONT támogatásával.

Az október 19-én 9.30-kor kezdődő esemény helyszíne a Fráter György Katolikus Gimnázium (Városház tér 6.) aulája.

A vásáron mindhárom magyarországi babahordozó iskola képviselőivel találkozhatnak a miskolci családok. Számos hordozó eszköz kipróbálható a helyszínen, a kísérőprogramok között pedig ingyenes workshopok is lesznek. A témákat a miskolci kismamák igényei alapján állították össze, az előadókat az ő ajánlásukkal hívták meg.

A civil szervezetek összefogásával megvalósuló Hordozós, Kézműves és Mosható Pelenka Vásáron 25 árus kínálja portékáját.

Különböző márkájú babahordozók, mosható pelenkák, női higiéniai termékek, baba ruházat, női kiegészítők, zero waste – csomagolás mentes – és gyógynövényes termékek, valamint bioélelmiszerek közül válogathatnak az érdeklődők.

A szervezők maguk is édesanyák, így kiemelten figyeltek arra, hogy csak jó minőséget kínáló gyártókat, igényes termelőket és forgalmazókat hívták meg a kiállítóik közé.

A szülők nem csak babahordozásban kérhetnek tanácsadást, de a szoptatással vagy éppen a TB-ügyintézéssel kapcsolatban is feltehetik kérdéseiket.

A kísérőrendezvények között szerepel szülésfeldolgozást segítő, valamint női testtudat és önbizalom építő workshop.

A gyermekprogramokban is bővelkedő rendezvény egyik legkedvesebb eleme a táncház lesz.
hordozáspelenka

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés