Hirdetés
Hirdetés

Közúti baleset fiatal, kazincbarcikai áldozatára emlékeznek

| 2019. 10. 17. | 13:00:00
Gyöngyösön gázolták halálra.
Közúti baleset fiatal, kazincbarcikai áldozatára emlékeznek
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Október 13-án 18.50 körül a Heves megyei Gyöngyösön, a Bene utcában egy személygépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között elütött egy gyalogost. A baleset következtében a gyalogos férfi a helyszínen életét vesztette – tájékoztatta a heol.hu helyi hírportált a rendőrség. 

A miskolci születésű kazincbarcikai fiatalembert nagyon sokan szerették - ismerősei és barátai október 17-én este 21 órától megemlékezést szerveznek a Ságvári téri szökőkútnál.

Nehéz sors jutott neki, ugyanis a szüleit évekkel ezelőtt elveszítette; a nagymamája nevelte, akinek szerény nyugdíját szerette volna kiegészíteni a gyöngyösi munkával. Itt érte a halálos gázolás. Arra kérjük mindazokat, akik ismerték és szerették őt, hogy csatlakozzanak Bardi Bence kezdeményezéséhez, és egy néma főhajtással közösen emlékezzünk meg Sáfrány Attiláról! Amennyiben van rá lehetőségetek, fogjunk össze és a nagymamáját mérhetetlen fájdalmában anyagilag is támogassuk. Megtalálható lesz a helyszínen egy zárt templomi urna, ahová elhelyezhetjük adományainkat

– írják ismerősei a Facebookon.

Hirdetés
Hirdetés