Hirdetés
Hirdetés

Megújulnak az orvosi rendelők Tiszakeszin

| 2019. 10. 18. | 14:52:00
Akadálymentesítenek, hőszigetelnek.
Megújulnak az orvosi rendelők Tiszakeszin
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A mezőkövesdi Szilvási Kft. végzi a Községháza utca 40. szám és a Szabadság utca 10. szám alatti fogorvosi rendelő, háziorvosi rendelő és szolgálati lakás felújítását, valamint a Községháza utca 40. szám alatti háziorvosi rendelő energetikai fejlesztését összesen nettó 33,9 millió forintért – olvasható az október 18-i Közbeszerzési Értesítőben

A tervezett munka során kifestik a fogorvosi rendelőt, illetve a külső és belső fa és fém felületeket, akadálymentesített mosdót és bejáratot alakítanak ki. A háziorvosi rendelő felújításának és belső átalakítása során az épület elavult, funkcióját nem betöltő vizesblokkját alakítják át, valamint megtörténik az ingatlan belső felújítása is. Kiépítésre kerül két parkoló, illetve az épület bejáratánál lévő részen térburkolat készül. A szolgálati lakást hőszigetelik, vakolják, kicserélik a nyílászárókat, új ereszcsatornát helyeznek el.

A Községháza utca 40. szám alatti orvosi rendelőt hőszigetelik, kicserélik a nyílászárókat, napelemes rendszert telepítenek. Az épület pince helyiségében gépészeti helyiséget alakítanak ki, melybe gázkazánt telepítenek.  

Hirdetés
Hirdetés