Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szárnyal a Miskolcon is jelen lévő cég

| 2019. 10. 17. | 11:20:00
Biztosítják a termelést és munkaidőt takarítanak meg.
Szárnyal a Miskolcon is jelen lévő cég
Hirdetés
Hirdetés

A magyar autóipar egyre több megbízást ad az iparban távfelügyeleti szolgáltatást nyújtó győri Leadec Kft-nek, a társaság árbevétele öt év alatt 40 százalékkal nőtt, 2018-ban 7,7 milliárd forint volt.

A Leadec Kft. idei első háromnegyedévi árbevétele elérte a 6,2 milliárd forintot, ami 15 százalékkal haladja meg a tavaly azonos időszakit, annak ellenére, hogy az autóipari termelés növekedése lassuló tendenciát mutat - közölte a társaság.

Dákai Ferenc ügyvezető igazgató elmondta, folyamatosan fejlesztenek, hogy lépést tudjanak tartani az autóipar egyre korszerűbb gyártási technológiájával.

A társaság a nemrég kifejlesztett autóipari gyártást támogató, internetre (IoT -Internet of Things) épülő szenzoros intelligens új távfelügyeleti megoldása - amelyet a pénteki nyitva tartó Automotive Hungary autóipari beszállítói vásáron mutatnak be - szenzorok alkalmazásával lehetővé teszi gépek és berendezések állapotának működés közbeni ellenőrzését, jelzi, ha beavatkozásra van szükség.

A cég tájékoztatása szerint a módszer alkalmazásával munkaidőt takarítanak meg, javítják a szolgáltatás minőségét, biztosítják a termelés és a gyárépületek üzemeltetésének folyamatosságát.

A Leadec Kft. mintegy 700 magyarországi munkatársa felügyeli az autóipari termelést Győrben, Kecskeméten, Szentgotthárdon, Szombathelyen, Miskolcon és Makláron, közreműködnek robotok, megmunkáló központokat telepítésében, villamos vezérlőszekrényeket készítenek, elvégzik a berendezések műszaki karbantartását.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés