Hirdetés
Hirdetés

Szexre számított, helyette kifosztották Miskolcon

| 2019. 10. 18. | 11:38:00
Egy 16 éves lányt letartóztattak.
Szexre számított, helyette kifosztották Miskolcon
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Miskolci Járási Ügyészség október 18-án indítványozta egy 16 éves lány letartóztatásának elrendelését. A rendőrkapitányság által folytatott nyomozás adatai szerint október 15-én 14 óra körül a fiatalkorú gyanúsított és egy putnoki férfi Miskolc egyik vasúti pályaudvarának környékén megegyeztek, hogy a gyanúsított pénzért szexuális szolgáltatást nyújt a férfinak, majd ennek céljából egy közelben lévő romos, elhagyatott ingatlanba mentek. A szexuális aktust megelőzően megjelent a helyszínen két nő, a lány anyja, valamint egy rokona. Az anya a lánya hiányos ruházatát látva feljelentéssel fenyegette meg a férfit, amiért az a fiatalkorúval szexuális kapcsolatot akart létesíteni.

Rövid szóváltást követően dulakodás alakult ki, miközben a fiatalkorú gyanúsított egy földön talált üveggel fejen ütötte a sértettet, majd a másik nővel rángatni kezdték a férfi ruházatát, a vállán lévő sporttáska elszakadt és abból kiesett a sértett pénztárcája.

A tárcát a lány magához vette, átkutatta, majd abból 4 500 forintot ellopott.

A bántalmazás következtében a sértett a fején 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett, és könnyű testi sértés vétsége miatt hatályos magánindítványt terjesztett elő. A nyomozó hatóság a lányt társtettesként elkövetett kifosztás bűntette és könnyű testi sértés vétsége miatt hallgatta ki gyanúsítottként, azonban a súlyosabb bűncselekmény minősítése a további nyomozás eredményéhez képest változhat. A lány tagadta a bűncselekmények elkövetését.

Hirdetés
Hirdetés