Borsodban változik a menetrend az őszi szünet miatt

borsodihir.hu

2019.10.21. 10:18

Borsodban változik a menetrend az őszi szünet miatt
A kép illusztráció.

Indulás előtt tájékozódjon.

Hirdetés

Az október 23-i és a november 1-jei ünnepnapokon, valamint az őszi szünet ideje alatt változik a helyközi és a Volánbusz üzemeltetésében lévő helyi járatok közlekedési rendje. Október 23-án, a munkaszüneti napnak megfelelő menetrend lesz érvényben, október 28. és 31. között a tanítási szünetben érvényes menetrend szerint közlekednek az autóbuszok.

November 1-jén, pénteken a munkaszüneti napnak megfelelően indulnak a járatok, míg 2-án szabadnap, 3-án, vasárnap pedig a munkaszüneti nap szerinti autóbusz-közlekedés lesz érvényben.

Ezeken a napokon az átlagos hétvéginél nagyobb utasforgalom várható. A Volánbusz a hosszú hétvégén is fokozott figyelemmel kíséri a járatok telítettségét, és mindent megtesz a kényelmes utazás biztosítása érdekében. November 4-én, hétfőn már a tanítási napokon megszokott menetrend szerint indulnak a járatok. A megnövekvő forgalom miatt érdemes a menetjegyek megvásárlásáról is időben gondoskodni, biztosítva a helyet az utazásra. Az ünnepi menetrendekkel kapcsolatos részletes tájékoztatás ITT érhető el.

A 2018/2019-es második félévre kiadott diákigazolvány-matricák október 31-ig használhatók fel kedvezményes utazásra.
BorsodVolánbusz

Szóljon hozzá!

Hirdetés