Egyelőre csak az egyik tiszaújvárosi iskola újul meg

borsodihir.hu

2019.11.30. 11:00

Egyelőre csak az egyik tiszaújvárosi iskola újul meg

A másik esetében nem érkezett kedvező ajánlat.

Hirdetés

Tiszaújváros önkormányzata a közelmúltban közbeszerzést írt ki a Széchenyi István Általános Iskola és a Hunyadi Mátyás Általános Iskola energetikai korszerűsítésére, ám csak a Széchenyi esetében volt eredményes az eljárás, ugyanis a Hunyadi felújítására a vállalkozóktól csak kedvezőtlen ajánlatok érkeztek, azaz a pályázók a rendelkezésre álló fedezetnél drágábban vállalnák a munkákat.

Ennek értelmében egyelőre csak a Deák Ferenc tér 16. alatti épületet korszerűsítik. A nyertes nyíregyházi vállalkozással a városvezetés november 26-án kötötte meg a szerződést: a KARAKTER 95 Építő és Szakipari Kft. 85,4 millió forintért több mint 2 500 négyzetméteren homlokzati és tetőhőszigetelést végez.

A fentinél kedvezőtlenebb ajánlatot tett a miskolci PETAGORAS Mérnöki, Építőipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., a fővárosi Jánosik és Társai Ipari, Szolgáltató és Karbantartó Kft., az egri EURO CAMPUS Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., a nyíregyházi DCs-Bau Kft., a miskolci FK-RASZTER Építő Zrt. és a hajdúböszörményi TÖMB 2002 Szolgáltató Kft.

Szóljon hozzá!

Hirdetés