Hirdetés

Életveszélyesen közlekednek a gyalogosok Ózdon

Facebook

2019.11.22. 18:53

Életveszélyesen közlekednek a gyalogosok Ózdon
Facebook

Nem veszik figyelembe a munkaterületet.

Hirdetés

Hirdetés

A Piac úti híd szélesítése, mely a két piac rész közti összeköttetést javítja és a kerékpárutat szolgálja egyre inkább formát ölt Ózdon.

Az alapok megépítése sok időt vett igénybe, a beton teljes száradásának kivárása miatt, most már a régi híd korlátját is elbontották.

Arra kérik a gyalogosokat, hogy kerüljék ezt a területet, ami hónapok óta ki van táblázva, és el van kerítve. Ugyanis ennek ellenére sokan itt próbálnak átkelni, az úttesten vagy az építési területen.

Mind a kettő életveszélyes!

Kérik a gyalogosok türelmét, míg a munkálatok befejeződnek - olvasható az ózdi polgármester, Janiczak Dávid közösségi oldalán.

Elkezdtük a hídkorlát lebontását a régi hídfőről, hogy a levésést a fejgerendáknál meg tudjuk eszközölni, abban a pillanatban, amikor ezek megtörténtek, érkezik az új gerenda az új hídfőhöz, annak a vaslásával és a vasbetonszerelésével fogunk foglalkozni. Ez előreláthatólag egy kéthetes folyamat, és akkor kezdjük el ráönteni magát a járófelületet a hídfőnek a megerősítésével - mondta Janó József, építésvezető.

ÓzdfejlesztésJaniczak Dávid

Szóljon hozzá!

Hirdetés