Kezdődhet a 64 milliós fejlesztés Lyukóvölgyben

borsodihir.hu

2019.11.15. 12:34

Kezdődhet a 64 milliós fejlesztés Lyukóvölgyben

A szolgáltatás most kt konténerben üzemel.

Eredménnyel zárult a közbeszerzés, így a legjobb ajánlatot tevő rakacaszendi székhelyű Syntax Consult Szolgáltató Kft. építhet orvosi rendelőt Lyukóban. A pályázatot kiíró miskolci önkormányzat november 8-án kötötte meg a szerződést a vállalkozóval, így elkezdődhetnek a munkálatok a Lyukódűlő utcán. Jelenleg az orvosi rendelő a patak túloldalán két konténerben üzemel, a Csillag szolgáltató területén – itt működik egy felnőtt, egy gyermekorvosi rendelő és két védőnői körzet.

64,5 millió forint értékben most 153 négyzetméteres, hőszigetelt, földszintes, akadálymentesített épületet terveznek. A rendelő fűtését levegő-víz hőszivattyús rendszer biztosítja majd, padlófűtéssel. Külön épületrészben kap helyet a védőnői tanácsadó – a kétfunkciós épületrész külön szélfogós bejárattal rendelkezik.

Elvárás, hogy az épület gyalogosan is és gépjárművel egyaránt a meglévő útvonalon megközelíthető legyen, továbbá a parkolók és közlekedősávok, utak esztétikus térburkolatot kapjanak.

A fentinél kedvezőtlenebb ajánlatot a következő cégek tettek: Jánosik és Társai Ipari, Szolgáltató és Karbantartó Kft. (Budapest), Titán Service Kft. (Miskolc), BaHu Bau Építőipari és Kereskedelmi Kft. (Budapest), PETAGORAS Mérnöki, Építőipari és Szolgáltató Kft. (Miskolc)
Lyukóvölgy

Szóljon hozzá!

Hirdetés