Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kezdődhet a Hideg sor felújítása

| 2019. 11. 07. | 14:56:00
Szélesítik az utat.
Kezdődhet a Hideg sor felújítása
Hirdetés
Hirdetés

Felújíttatja a miskolci önkormányzat a Hideg sort a Gyár utca és a Mendikás-dűlő között. Az erre vonatkozó közbeszerzés eredménnyel zárult: a Közbeszerzési Értesítő által közölt adatok szerint a nyertes Colas Zrt-vel a városvezetés október 11-én meg is kötötte a szerződést.

A budapesti székhelyű cég 250,9 millió forintért vállalta a kivitelezést. 

Ennek keretében az eredeti nyomvonalon maradó utat 7 méteresre szélesítik, az út mellett haladó járdákat felújítják, ahol az ingatlanhatárok engedik, 2 méteresre szélesítik. A Gyár és Domb utcák csomópontjában a Domb utcai osztályozó kanyarodási sávjai megmaradnak. A szélesítéssel érintett közművek védelembe helyezése is feladat, valamint meg kell oldani a talajvizsgálati jelentés szerinti út alatti pinceszakaszok megerősítését, injektálását.

A MIVÍZ Kft. a Domb utcában – ennek a projektnek a terhére – elvégzi a vízvezeték rekonstrukcióját mintegy 80 folyóméter hosszban. A kivitelezés jelzőlámpával irányított szakaszos félpályás lezárás mellett folyhat, a kivitelező által készítendő ideiglenes forgalomtechnikai terv alapján.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés