Hirdetés
Hirdetés

Kirabolta várandós sógornőjét az agresszív ózdi férfi

| 2019. 11. 26. | 11:21:00
Bekéredzkedett a házba melegedni, majd lecsapott.
Kirabolta várandós sógornőjét az agresszív ózdi férfi
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az Ózdi Járási Ügyészség vádat emelt egy 19 éves férfi ellen rablás bűntette miatt. A vád szerint a vádlott március elején bekéredzkedett sógornője ózdi házába azzal az indokkal, hogy átmelegedjen. A nő nem bízott benne, ezért a pénztárcáját folyamatosan magánál tartotta és így végezte a ház körüli napi teendőit.

A vádlott figyelte a pénztárcát, és egy óvatlan pillanatban kikapta a nő kezéből, majd egy 20 ezer forintos bankjegyet kivett belőle és a nadrágjába rejtette.

A nő megpróbálta visszaszerezni a pénzt, de a vádlott azt bizonygatta, nincs nála. Dulakodni kezdtek, eközben a vádlott nadrágjából kiesett a bankjegy. A nő utánanyúlt, azonban a férfi hamarabb felkapta előle a földről, és kifelé indult a házból, amikor a sógornője és szintén a lakásban tartózkodó testvére elállták az útját. A vádlott először a testvérét mindkét karjánál fogva félrerántotta, amitől az a földre esett. Ezután újra sógornőjével kezdett el dulakodni, akit végül egy erőteljes mozdulattal az ajtónak lökött. Ökölbe szorított kézzel támadott, és megpróbálta megütni a sértettet, mire a testvére rákiabált, hogy ne bántsa, mert várandós.

A vádlott ekkor a konyhaablakhoz szaladt és kiugrott rajta. A sértett a vagyoni kár tekintetében polgári jogi igényt jelentett be, a bántalmazás során a nő nem szenvedett el testi sérülést.

Hirdetés
Hirdetés