Mire terjed ki a casco biztosítás?

borsodihir.hu

2019.11.08. 11:19

Mire terjed ki a casco biztosítás?

Az ügyintézés pontos, megbízható.

Hirdetés

Proviti féle casco biztosítás egy gépjármű teljes védelmét fedi le. Az alkusz cég weboldalán már elérhetők a legfrissebb 2019/2020-as díjak. Ebben az évben a casco biztosításokat még kedvezőbben tudják az ügyfeleknek megkötni, hiszen számtalan biztosító csökkentette a biztosítási díjakat. Hatalmas jelenleg a piaci verseny, így minden biztosító számára fontos, hogy a legtöbb ügyfelet szerezze meg ebben a biztosítási időszakban is.

Most kell mindenkinek váltania, ha egy jó ár-érték arányú biztosítást szeretne megkötni.

A biztoshely weboldalon mindösszesen pár perc alatt le lehet mondani a régi biztosítást és meg lehet kötni az újat, hiszen az alkuszcég minden ezzel járó ügyintézés terhét leveszi ügyfelei válláról. Ez manapság sokaknak fontos, hiszen a szabadidő az, amiben senki sem dúskál.

A weboldalon a legoptimálisabb biztosítást találhatjuk meg hála a kalkulátornak. A weboldalon a teljes védelmet kedvező áron kínálják, emellett már 12 biztosító ajánlata között lehet böngészni. Az ügyfélszolgálat nagyon gyorsan reagál a vásárlói kérdésekre és az ügyintézésük is pontos, megbízható. A casco biztosítás váltása is nagyon egyszerűen elintézhető. A már meglévő casco szerződéseket általában 1 vagy 2 évente érdemes felülvizsgálni, hiszen az ajánlatok folyamatosan eltérő képet mutatnak mind díjban mind összetételben. Akár 10 percen belül össze is lehet hasonlítani a rengeteg ajánlatot és ki lehet választani a számunkra legideálisabbat.

Új gépjármű vásárlása esetén nem minden esetben érdemes a szalonban megkötni a casco biztosítást, hiszen ott maximum 3 vagy 4 biztosítóm ajánlata közül lehet választani. Érdemes ilyenkor is a biztosítási kalkulátorban megnézni, hogy jelenleg melyik biztosítónál milyen biztosításkötési lehetőségek kínálkoznak. Új ügyfélként nagyon sok helyen hihetetlen mértékű kedvezményt lehet elérni. A casco kalkulátor ennek felderítésében is hatékony segítséget nyújt. Az alkusz cég céges kapcsolatai révén talán még további kedvezményeket is tud kérni partneritől egy új autó vásárlása esetén. Ezt a lehetőséget nem szabad senkinek sem kihagynia.

Szóljon hozzá!

Hirdetés