Hirdetés
Hirdetés

Miskolcon is nagyon keresi a rendőrség az utánpótlást

| 2019. 11. 08. | 11:28:00
Február 19-ig lehet jelentkezni.
Miskolcon is nagyon keresi a rendőrség az utánpótlást
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

November 15-én (pénteken) rendezik a Miskolci Rendészeti Szakgimnázium nyílt napját a Szentpéteri kapu 78. szám alatt. A Magyar Rendőrség a tiszthelyettesi állomány utánpótlása érdekében olyan fiatalokat keres, akik a rendőri szolgálatot hivatásuknak választanák. A lehetőség Miskolcon is adott. A Miskolci Rendészeti Szakgimnázium évente kétszer nyitja meg kapuit az érdeklődők előtt, akik ekkor bepillanthatnak az intézmény életébe, a sokrétű rendőrképzés helyszíneibe, módszereibe és a felvételi eljárás apró részleteibe. Az érdeklődők a nyílt nap során választ kaphatnak a felvételivel, jelentkezéssel kapcsolatos kérdéseikre.

A kétéves képzésre azok jelentkezhetnek, akik érettségi vizsgával már rendelkeznek vagy
2020. július 1-ig érettségi vizsgát tesznek és megfelelnek a további felvételi kritériumoknak.

A másfél éves képzésünkre azok jelentkezhetnek, akik a rendészet és közszolgálat ágazati képzésben Fegyveres szervek és vagyonvédelmi ismeretek tantárgyat tanultak, Rendészet ismeretek szakmai érettségi vizsgát tettek és érettségi végzettséggel rendelkeznek vagy 2020. július 1-ig Közszolgálati ügykezelő (OKJ 5234504) szakképesítést és Rendészeti és közszolgálati ismeretek ágazati szakmai érettségit tesznek, valamint érettségi végzettséget szereznek.

Az egyéves képzésre azok jelentkezhetnek, akik rendészet és közszolgálat ágazati képzésben 2020. július 1-ig rendészeti ügyintéző (OKJ 5286111) szakképesítést, rendészeti és közszolgálati ismeretek ágazati szakmai érettségit és érettségi végzettséget szereznek, valamint megfelelnek a további felvételi kritériumoknak

Hirdetés
Hirdetés