Hirdetés

Napok óta keresik az eltűnt 15 éves borsodi lányt

borsodihir.hu

2019.11.14. 11:27

Napok óta keresik az eltűnt 15 éves borsodi lányt

Tiszakarádon látták utoljára.

Hirdetés

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat Jóni Orsolya 15 éves, tiszakarádi lakos eltűnése ügyében. A lány november 6-án távozott el lakásából ismeretlen helyre, tartózkodási helye azóta ismeretlen, a felkutatására tett rendőri intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre.

Jóni Orsolya megközelítőleg 165 centiméter magas, átlagos testalkatú, arca kerek, szeme színe barna, haja vállig érő, fekete színű.

Eltűnésekor egy szürke színű, cipzáras, kapucnis pulóvert, illetve egy fehér alapszínű, fekete mintás, testhez álló nadrágot, továbbá egy szürke sportcipőt viselt.

         

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a képen látható személy hollétével kapcsolatban, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon. Továbbá a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok a nap 24 órájában fogadják a bejelentők hívásait. A névtelenség megőrzése mellett is tehetnek bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán.
eltűntTiszakarád

Hirdetés

Szóljon hozzá!