Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Pegazus-díjat kapott a miskolci cég

| 2019. 11. 30. | 17:23:00
Kiemelkedő növekedést ért el.
Pegazus-díjat kapott a miskolci cég
Hirdetés
Hirdetés

Tizenegyedik alkalommal részesültek Pegazus Díjban Magyarország legdinamikusabban fejlődő kis- és középvállalkozásai: a rangos elismerést idén is összesen harminc kiváló gazdasági teljesítményt nyújtó társaság kapta meg az idei díjátadón. A vállalkozások képviselői csütörtök este a Four Seasons Gresham Palota télikertjében tartott gálán vehették át a díjakat, amelyeket a hagyományoknak megfelelően idén is feltörekvő és piacvezető kategóriában, három földrajzi régió alapján ítéltek oda az adományozók.

A díjazottak közös jellemzője, hogy az elmúlt két teljes év során kiemelkedő növekedést értek el: éves szinten átlagosan mintegy 27 százalékkal bővült az árbevételük (külön a feltörekvők körében ez az érték meghaladta az 53 százalékot).

Valamennyien legalább öt éve alapított, magyar többségi tulajdonban álló vállalkozások, amelyek jó likviditási mutatókkal rendelkeznek, és 2018-ban pozitív eredményt értek el (legalább EBITDA-szinten, vagyis a kamatok, adózás és értékcsökkenési leírás előtt). Körükben a legkülönbözőbb iparágak képviselőit találjuk: egyaránt megtalálhatók közöttük élelmiszeripari, gyógyszeripari, építőipari, illetve járműipari tevékenységet végző társaságok csakúgy, mint egészségügyi vagy éppen megújuló energetikai szolgáltatásokkal foglalkozó cégek.

Az eseményen az eddigiekhez hasonlóan idén is a „Piacvezető” és a „Feltörekvő” kategóriákban, összesen 30 magyarországi kis- és középvállalatot ismer el díjjal vagy oklevéllel a szakmai zsűri. Kelet-Magyarországon a miskolci székehelyű OLP-Tech Kft. nyert.

Az OLP-TECH Gyártó, Szerelő és Szolgáltató Kft. 2010-ben alapított, kizárólag magyar magánszemélyes tulajdonban lévő vállalkozás. A megalakulása után, a kezdetekben főleg acélszerkezet és berendezések gyártásával, helyszíni telepítésével és szerelésével foglalkoztunk vegyipari, élelmiszeripari és autóipari export megrendeléseket kielégítve. A cég alkalmazásában álló szakembergárda nagy szakmai háttérrel rendelkezik, emellett 2011 óta szakmunkásképzéssel is foglakoznak, elősegítve a saját szakember gárda fiatalítását, hosszú távú céljaik megvalósítását.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés