Akkora tornyot hoznak Tiszaújvárosba, mint az Országház kupolája

borsodihir.hu

2019.12.04. 17:24

Akkora tornyot hoznak Tiszaújvárosba, mint az Országház kupolája
Az M3-as is része az útvonalnak (Fotó: Magyar Közút)

Vegyipari monstrum érkezik az M3-ason, komoly forgalomkorlátozások mellett.

Hirdetés

96 méter hosszú, 4,5 méter széles és 4,5 méter magas vegyipari tornyot szállító szerelvény érkezik december 6-ra virradó éjszaka Tiszaújvárosba, a jelenség olyan hosszú, mint amilyen magas az Országház kupolája vagy egy 32 emelet magas épület, azaz látványosságnak sem utolsó – hívja fel a figyelmet a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

A társaság közlése szerint a 308 tonnás szerelvényt december 4-én este indítják útjára a Győr-Moson-Sopron megyei Gönyűből. A túlméretes jármű az éjszakai órákban közlekekedik majd, érintve az M1-es és M3-as autópályákat és az M0-ás autóutat. Útvonalán a szállítás ideje alatt ideiglenes lezárásokra kell számítani.

A szerelvény a tervek szerint december 6-án (péntek) éjszaka éri el Tiszaújvárost, ezért 1 óra körül számítsanak az M3-as autópálya 156-os kilométerszelvényében lévő csomópont teljes lezárására.

A monstrum környezetében fokozott figyelemmel közlekedjenek, a tehergépkocsik tartsák be az előzési tilalmat! A korlátozáshoz kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről az utinform.hu weboldalon tájékozódhatnak!

TiszaújvárosM3Magyar Közútszerelvény

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés