Hirdetés
Hirdetés

Miskolci önkormányzat: nagy erőkkel takarítják a járdákat 

| 2019. 12. 03. | 10:19:00
A szakemberek jelenleg sehol nem jeleznek komolyabb fennakadást.
Miskolci önkormányzat: nagy erőkkel takarítják a járdákat 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közel 250 fővel dolgozik a miskolci önkormányzat szakcége a kézi síkosságmentesítésen, azaz a járdák takarításán, csúszásmentessé tételén. A Városgazda Kft. gyorsjelentése szerint december 3-án, kedden reggel 8 óra körül Diósgyőr, a Dél- és Észak Kilián, Bulgárföld, Pereces, az Andrássy utca, a Győri kapu, a Szentpéteri kapu, a belváros, Hejőcsaba, Miskolctapolca, az Avas városrész a fő akcióterületek. Gépi hóeltakarítási munkálatok jelenleg a Szirmát és Martinkertvárost összekötő kerékpárúton folynak.

A gépi síkosságmentesítés három járművel zajlik az alábbi területeken: Alsóhámor, Szeleta utca, Felsőhámor, Losonczy út, Előhegy út, Batthyány sor, továbbá Komlóstető és Miskolctapolca mellékutcái.
Lakossági bejelentés az önkormányzati hóügyelet diszpécserszolgálatára Perecesről és Miskolctapolca mellékutcáit illetően érkezett.

A szakemberek jelenleg sehol nem jeleznek komolyabb fennakadást a városban.

Az önkormányzat tájékoztatás szerint Veres Pál polgármester folyamatosan egyeztet a Miskolci Városgazda Kft. szakembereivel annak érdekében, hogy a téli havazás inkább örömöt okozzon, mint gondot.

Hirdetés
Hirdetés