Nagyon készül a miskolci rendőrség vasárnapra

2019.12.12. 17:50

Nagyon készül a miskolci rendőrség vasárnapra
(Fotó: illusztráció)

Figyelmeztetnek, hogy aki szabályt szeg, bajba kerül.

Hirdetés

A rendőrség fokozott figyelemmel készül a DVTK–FTC NB-I-es labdarúgó-mérkőzésre, amelyet december 15-én 18 órától rendeznek meg a diósgyőri stadionban.

A rendőrség a mérkőzéssel kapcsolatban a csapatok szurkolóit arról tájékoztatja, hogy a belépőkön az adataikat ellenőrizzék, ugyanis a szervezők is megteszik ezt a fiktív adatok kiszűrése céljából. Figyelmeztetnek, hogy a pirotechnikai eszközök használata, de már a birtoklása is szabálysértést képez!

A gépjárművel érkező vendégszurkolókat kérik, hogy az M30-as autópálya Miskolc-Dél lehajtójánál (Budapest felől az első lehajtó) hajtsanak le az autópályáról. A lehajtón egyenesen haladva, a felüljárón átérve, a Skoda autószalon előtti útszakaszon találják a rendőrség által felállított gyűjtőpontot, ahonnan 15 óra 30 perctől lesz folyamatos, szervezett rendőri felvezetés a stadionig, illetve mérkőzés után vissza az autópályáig.

A 3-as számú főúton Budapest felől érkezők a Miskolc táblát követően szintén gyűjtőponttal találkoznak, innen is szervezett kísérést indít a rendőrség.

A Ferencváros szurkolói részére a DVTK Stadion déli oldalán körbekerített parkoló áll rendelkezésre.

Kérik a vendégszurkolókat, hogy vegyék igénybe a gyűjtőpontokról induló rendőrségi felvezetést, mivel csak így tudják részükre biztosítani a biztonságos és a megfelelő időbeni bejutást a stadionba.
ferencvárosDiósgyőr

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés