Hirdetés
Hirdetés

A jakuzziba „menekült” az ózdi polgármester, de megtalálták

| 2020. 01. 09. | 15:09:00
Nem akart wellnessezés alatt is fogadóórát tartani.
A jakuzziba „menekült” az ózdi polgármester, de megtalálták
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Műszaki bejárásnak álcázott privát fürdőzést tartott Ózd jobbikos polgármestere a város uszodájában – közölte a Hír TV. A csatorna szerint emiatt a vendégeknek korábban el kellett hagyniuk az intézményt.

A műsorban bemutattak néhány képkockát is arról, hogy Janiczak Dávid és menyasszonya kettesben használják a szaunát és a jakuzzit. A riportban egy arcát és nevét nem vállaló férfi azt nyilatkozta, hogy a vendégek felháborodtak, amiért nemcsak a wellness részről, hanem az egész intézményből elküldték őket.

A városi Thermárium és Tanuszoda azt közölte a csatornával, hogy valóban ki lehet bérelni az uszodát, minimum egy héttel előtte kell jelezni az igényt. Ehhez képest a Hír TV szerint Janiczak január 3-án kötött szerződést az uszoda kizárólagos használatára, majd pedig január 5-én vette igénybe, húszezer forintért. 

Az Index telefonon elérte a polgármestert, aki közölte, valóban kibérelte a wellness részleget. Ezt azzal indokolta, hogy bárhol megjelenik a városban, ott rögtön fogadóóra lesz, az emberek elkezdik kérdezgetni. Jegyvásárlás helyett ezért a bérlés mellett döntött, hogy „ne kelljen előadást tartani a jakuzziban” – mondta a polgármester. 

Hirdetés
Hirdetés