Hirdetés
Hirdetés

Autójában él az a miskolci férfi, akinek kigyulladt a lakása

| 2020. 01. 07. | 11:34:00
Szomszédai nem akarják, hogy visszamenjen otthonába.
Autójában él az a miskolci férfi, akinek kigyulladt a lakása
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Mint megírtuk, december 30-án kigyulladt az Avason, a Sályi István utcában egy önkormányzati lakás, mely miatt 95 embernek kellett átmenetileg elhagynia otthonát. A lakhatatlanná vált 9. emeleti lakás lakója az elmúlt napokat az utcán töltötte kocsijában, pokrócokba bugyolálva.

Takács László az RTL Klub Híradójának azt nyilatkozta, nem tudott hova menni, ezért döntött az autója mellett, ahol a kutyájával húzza meg magát, onnan indul dolgozni nap mint nap. Mint mondta, a munkahelyén ugyan kapott év végi jutalmat, de hogy ne fagyjon meg az autóban, sokat kellett járatni a motort, így a pénzből nem maradt semmi. 

A lakásban egyedül lakott, édesanyja két évvel ezelőtt halt meg. Mindene tönkre ment, a közösségi oldalon egy csoport alakult, hogy segítsenek a férfinak. Sokan ajánlottak fel bútorokat, konyhai eszközöket, mosógépet, de a ház lakói aláírásokat gyűjtenek, hogy a férfi ne költözhessen vissza az épületbe. Azt mondják, rengeteg lom van a lakásban, ami veszélyes, például gázpalack, autógumi.  Mint kiderült, a lakásban a vezetékek izzottak fel, a tűz az előszobában keletkezett.

Hirdetés
Hirdetés