Folyamatosan dolgoznak az utak síkosságmentesítésén Miskolcon

borsodihir.hu

2020.01.10. 13:10

Folyamatosan dolgoznak az utak síkosságmentesítésén Miskolcon
A kép illusztráció.

Az autóbuszok menetrend szerint közlekednek, fennakadás nincs.

Hirdetés

A Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. munkatársai a miskolctapolcai és Győri kapui mellékutcákban, az Avason, illetve a Bandzsalgó dűlőn végeznek kézi síkosságmentesítési munkákat január 10-én, délelőtt. A reggeli órákban 289 munkással kezdték meg a kézi síkosságmentesítési feladatokat az Avason, a Szentpéteri kapuban, továbbá a lakossági bejelentések alapján a járdákon és a gyalogátkelőhelyeken.

A gépi síkosságmentesítés 4 géppel történik Perces, Görömböly, a Bábonyibérc, és a Csabai kapu mellékutcáiban, korábban dolgoztak a Búza téren, a Jókai lakótelepen, de nem maradt ki Vologda, a Győri kapu mellékutcái, Kilián-észak, Felsőhámor, Alsóhámor, Berekalja, Miskolctapolca mellékutcái sem.

Lakossági bejelentések a Hóügyelet diszpécserszolgálatára főleg a mellékutcákról érkeznek, az MVK Zrt-től és a hivatalos szervektől nem érkezett jelzés az elmúlt időszakban.

A Miskolc Városi Közlekedési Zrt. tájékoztatása szerint nincs fennakadás a miskolci tömegközlekedésben. Valamennyi villamos- és autóbuszvonalon zavartalanul, a menetrend szerint közlekednek a járatok.

Fennakadást egyedül a megnövekedett forgalom okozhat, így néhány perces késések előfordulhatnak.
Miskolcsíkosságmentesítés

Szóljon hozzá!

Hirdetés