Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Karddal, lapáttal verték vitapartnereiket Ózdon

| 2020. 01. 02. | 15:27:00
A házat és egy autót is megrongáltak a támadók.
Karddal, lapáttal verték vitapartnereiket Ózdon
Hirdetés
Hirdetés

Emberölés kísérlet bűntett, életveszélyt okozó testi sértés, valamint garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a rendőrség két ózdi férfival szemben. A gyanúsítottak december 31-én, 21 óra után bementek egy ózdi ingatlanba, ahol a lakókkal vita alakult ki. A szóváltást tettlegesség követte, majd a hívatlan vendégek távoztak. Pár perc elteltével ismét visszatértek a támadók egyikük hozzátartozójával kiegészülve, ekkor már felfegyverkezve.

A 60 éves B. Barnabás tégladarabokat dobálva rongálta meg a családi ház ablakát, illetve egy, az udvaron parkoló autót. Fia, a 34 éves B. Barnabás egy karddal okozott egy 54 éves férfinak fején és karján sérülést, míg társa, a 27 éves B. Arnold egy 25 éves fiatalembert bántalmazott a nála lévő lapáttal.

A helyszínre a bejelentést követő pár percen belül kiérkező rendőri egységek a verekedő személyeket a helyszínen elfogták, és előállították az Ózdi Rendőrkapitányságra. B. Barnabást garázdaság bűntett elkövetése miatt, ifj. B. Barnabást emberölés kísérlet bűntett, míg B. Arnoldot életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a nyomozók gyanúsítottként.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés