Megvan a DVTK Jegesmedvék új vezetőedzője

borsodihir.hu

2020.01.23. 09:54

Megvan a DVTK Jegesmedvék új vezetőedzője
(Fotó: dvtk.eu)

Glen Hanlon visszatér Miskolcra.

Hirdetés

Újra a kanadai Glen Hanlon lett a DVTK Jegesmedvék jégkorongcsapatának a vezetőedzője. A miskolci klub január 23-án honlapján közölte: a visszatérő szakember a szezon végéig szóló szerződést írt alá, és pénteken érkezik Magyarországra.

– Nagyon izgatott vagyok, hogy visszatérhetek a DVTK Jegesmedvék kispadjára. – nyilatkozta Glen Hanlon – Ha csak a szakmai szempontok döntöttek volna, akkor a tavalyi szezon után is maradtam volna Miskolcon. Szükség volt rám otthon, az én döntésem volt, hogy távozok. Most viszont eljött az idő, hogy visszatérjek. A tavalyi alapszakaszunk sikeres volt, a játékosok rengeteget fejlődtek a szlovák ligában és izgalmas hokit játszottunk. Az idei évadban is figyelemmel követtem a csapat teljesítményét. Nagyon motivált vagyok, hiszem, hogy egy magasabb szintre tudjuk emelni a játékunkat. Tudom, hogy a szurkolók mögöttünk lesznek és támogatnak minket abban, hogy hosszú szezonunk legyen. Alig várom, hogy megérkezzek Miskolcra és megkezdjem a munkát a játékosokkal – nyilatkozta a tréner.

Egri István, a DVTK Jegesmedvék elnöke azt mondta, a tavalyi szezon végén is szerették volna, ha Hanlon náluk folytatta volna a megkezdett munkát, de ez családi ok miatt meghiúsult. Hozzátette, a tréner szakmai tudása és személyisége garancia arra, hogy a csapat tovább tud fejlődni. 

A miskolciak szerdán mentették fel a munkavégzés alól a szlovén Marcel Rodmant. Az együttes a szlovák bajnokságban 39 mérkőzésen 56 pontot szerzett, és a nyolcadik helyen áll a tabellán, legutóbbi kilenc tétmérkőzése közül nyolcat elvesztett.
MiskolcDVTK Jegesmedvék

Szóljon hozzá!

Hirdetés