Hirdetés

Hirdetés

Csoportos létszámcsökkentés lesz a Miskolc Holding Zrt-nél

borsodihir.hu

2020.02.24. 16:07

Csoportos létszámcsökkentés lesz a Miskolc Holding Zrt-nél

Kilencvenöt embertől válnak meg.

Hirdetés

A Miskolc Holding Zrt. új vezetése tavaly decemberben átfogó vizsgálatot indított a saját szervezetén belül a folyamatok racionalizálására. Ennek keretében a Miskolc Holding Zrt. igazgatósága egy új szervezeti és működési szabályzatot fogadott el – olvasható az önkormányzat február 24-i közleményében. Közlésük szerint a szervezeti folyamatok áttekintése után megállapítást nyert, hogy egyes területeken a feladatok ellátásához a szükségesnél jóval több létszám került foglalkoztatásra, valamint több esetben párhuzamosságok is feltárásra kerültek.

A Miskolc Holding vezetése szerint az elmúlt éveket jellemző nagyvonalú gazdálkodás nem tartható fenn, ezért a jogszabályoknak megfelelően, csoportos létszámcsökkentés szándékát jelenti be a Kormányhivatalnál, melynek létszáma összesen 95 fő – írták. A fizikai állományból 25, a szellemi állományból 70 embert érint majd a létszámcsökkentés.

A Miskolc Holding Zrt. vezetése a jogszabályoknak megfelelően az üzemi tanáccsal, és a munkavállalókkal is ismertette a tervezett intézkedést.
MiskolcMiskolc Holding Zrt. létszámcsökkentés

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés