Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tagadja a miskolci feleség, hogy ő ölte meg felmosóval a férjét

| 2020. 02. 01. | 11:47:00
A vádlott doktori címmel rendelkezik.
Tagadja a miskolci feleség, hogy ő ölte meg felmosóval a férjét
Hirdetés
Hirdetés

Tárgyalást tart a Miskolci Törvényszék annak a vádlottnak az ügyében, aki a vádirat szerint 2018 áprilisában 33 évnyi házasság után egy felmosó nyelével okozta a férje halálát a miskolci otthonukban. 
A vádirati tényállás szerint a vádlott már hosszabb ideje erőszakos magatartást tanúsított a néhai férjével szemben. A szomszédok rendszeresen hallották a hangoskodást, szidalmazást, illetve több alkalommal láttak bántalmazást is. 

A gyilkosság napján, 2018. április 19-én a vádlott ismeretlen okból a lakásuk fürdőszobájában ismét ütni kezdte a sértettet, puszta kézzel és egy műanyag felmosónyéllel. Az ütések többsége a sértett koponyáját érte. Az erősen vérző sértettet a konyhába kísérte, leültette, majd a szomszédoktól elkérte a mentők telefonszámát és értesítette őket.

A mentők a sértettet eszméletlen állapotban, életjelenségek nélkül találták, újraélesztése nem vezetett eredményre. Halálát erőszakos úton szerzett sérülései következtében beálló vérzéses sokk okozta, amely az átlagost meghaladó testi, lelki gyötrelemmel járt. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés