Varázslatos hangú tehetségeket keresnek Miskolcon

MTI

2020.02.19. 15:18

Varázslatos hangú tehetségeket keresnek Miskolcon
A kép illusztráció. (Fotó: pixabay.com)

Még lehet jelentkezni!

Ötödik alkalommal rendezik meg a Hangok Varázsa tehetségkutató versenyt Miskolcon, a Gárdonyi Géza Művelődési Házban március 7-én és 8-án – hangzott el az M1 adásában.Jancsó Dóra színész, zsűritag a műsorban elmondta, február 27-ig négy kategóriában várják a nevezéseket: 6-tól 9 éves korig, 10-től 14 éves korig, 15-től 19 éves korig, valamint 20-tól 35 éves korig.

Három zenés műfaji kategóriában lehet nevezni: musical, pop-rock és komolyzene.

Az egyéni versenyzők mellett duók, triók, csoportok, hangszeres zenészcsoportok és együttesek is jelentkezhetnek. Minden versenyző két zenei kategóriában nevezhet. Évről évre egyre többen mérettetik meg magukat a tehetségkutatón, ezért idén már kétnaposra tervezték a versenyt, az első nap tartják az előválogatókat – tette hozzá Tunyogi Bernadett színész, énekes, a verseny zsűritagja, kiemelve, hogy az első helyezett többek között fellépési lehetőséget kap a Musical és Miskolc gálakoncerten.

Jancsó Dóra és Tunyogi Bernadett mellett a zsűri tagja lesz többek között Szolnoki Péter zenész, Bartucz Éva, a Zenével az Ifjú Tehetségekért Alapítvány (ZENITA) elnöke, Cselapák Balázs énekes-színész és Kamarás Máté énekes, előadóművész.
MiskolctehetségkutatóHangok Varázsa

Szóljon hozzá!

Hirdetés