Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Átmenetileg bezár az MVK Zrt. Ügyfélszolgálati Irodája

| 2020. 03. 24. | 16:20:00
Ideiglenesen módosul az ügyrend is Miskolcon.
Átmenetileg bezár az MVK Zrt. Ügyfélszolgálati Irodája
Hirdetés
Hirdetés

Március 26-án, csütörtöktől az ügyfelek és a dolgozók egészségének megóvása, a koronavírus terjedésének megelőzése, megfékezése érdekében átmenetileg bezár az MVK Zrt. Ügyfélszolgálati Irodája. 

A zárvatartás ideje alatt az Ügyfélszolgálati Iroda telefonos elérhetősége változik, a megszokott vezetékes telefon helyett a +36-30-465-6822-es mobilszámon érhető el munkanapokon (hétfőn, kedden és csütörtökön 08:00-15:30, szerdán 08:00-17:30 és pénteken 08:00-13:30 között). Az iroda@mvkzrt.hu és az ugyfelszolgalat@mvkzrt.hu e-mail címeken továbbra is elérhető az ügyfélszolgálat.

Meghosszabbodnak a határidők

Minden fizetési és ügyintézési határidő meghosszabbodik, valamennyit az Ügyfélszolgálati Iroda újranyitásától kell számolni. Például az üzletszabályzat értelmében a 7.500 forint helyszíni bírság az esemény napjától számított 8 naptári napon belül fizethető be az irodában (amennyiben ezen határidőig nem történik meg a helyszíni bírság megfizetése, a bírság 15 ezer forintra emelkedik). Az iroda bezárása miatt a 8 naptári napot az iroda újranyitásától kell majd számolni.

A helyszíni bírság és a pótdíj befizetésére az MVK Zrt. az átutalásos fizetési módot ajánlja, kérik, a számlaszám és a részletek pontosítása érdekében egyeztessenek az Ügyfélszolgálati Irodával.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés