Hirdetés

Mami! Miskolcon segítenek

minap.hu

2020.03.26. 17:46

Mami! Miskolcon segítenek
Illusztráció: pixabay.com

Önkéntesek jelentkezését várják az idősek ellátásához.

Hirdetés

Hirdetés

Önkéntes hálózatot szervez Miskolc önkormányzata annak érdekében, hogy a járvány miatt legveszélyeztetettebb idősek és betegek ne maradjanak ellátás nélkül - írja a minap.hu.

Miskolcon sok idős ember él, akik egy részéről a MESZEGYI gondoskodik. Akik nem tartoznak ebbe az ellátási körbe, azoknak a Miskolci Önkormányzati Rendészet munkatársai nyújtanak segítséget ebben a nehéz időben. 

A segítőszolgálatok folyamatos működtetése azonban komoly kihívást jelent. Ezért is indítja el Miskolc MJV Önkormányzata a M.A.M.I. programot, azaz Miskolciak a Miskolci Idősekért programot.

Ha ön egészséges 18-55 év közötti felnőtt, és úgy érzi, szívesen csatlakozna az önkéntes csapathoz, akkor várják jelentkezését, amit adatainak, telefonszámának és e-mail címének megadásával megtehet. Kérik,  jelölje meg azt is, miben tudna segíteni!

A fiatal és egészséges emberek számára a koronavírus-fertőződés szokványos tünetekkel szokott lezajlani. Az idős és a krónikus betegséggel élőket feltétlenül meg kell védenünk a vírussal való találkozástól.

JELENTKEZÉS:

  • Tel.: 80/46-00-46 (14 óra után)
  • email: mami@mior.hu   

 

Szóljon hozzá!