Hirdetés

Minden idők leglátványosabb műsorával jön Miskolcra a cirkusz

| 2020. 03. 06. | 09:52:00
Öt afrikai elefánt, balett lóháton és lengődrótművész is lesz.
Minden idők leglátványosabb műsorával jön Miskolcra a cirkusz
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Richter család nevével fémjelzett utazó társulat 2020-ban a cirkuszvilág legnagyobb sztárjaival járja az országot, összesen húsz városba látogatnak el. Az idei műsorban a Nemzetközi Cirkuszfesztivál leglátványosabb produkcióit vonultatják fel.

Ismét egy világsikerrel indult az év Ifj. Richter József és párja Merrylu számára: egyedüli magyarként hat év után a 13. Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztivál Arany Pierrot-díját ítélték a nagy szakmai múltú házaspárnak. Ezzel a lendülettel indulnak idei országos turnéjukra. Az idei évben minden idők leglátványosabb showműsorával készül a Magyar Nemzeti Cirkusz. A cirkuszvilág legnagyobb sztárjai, ámulatba ejtő akrobataszámok, káprázatos produkciók a levegőben neves artisták előadásában.

A világhírű Roncalli Cirkusz után először Magyarországon Quincy Azzario! A spanyol artistahölgy a Monte Carló-i Nemzetközi Cirkuszfesztivál Ezüst Bohóc-díjas kézen álló produkcióját mutatja be. Szintén először teszi tiszteletét hazánkban Li Wei: a világ legjobb lengődrótművésze.

Öt afrikai elefánt 

A társulat játékos óriásai idén egy kosárlabda produkcióval készülnek az Arany-díjas René Casselly Junior vezetésével. A gyerekek nagy kedvence, a Duo Bobylev bohócpáros Oroszországból érkezik, hogy szórakoztassanak.  Merrylu Richter és Ifj. Richter József pedig bemutatja a Pas de deux, azaz a többszörös Arany-díjat nyert Balett a lóháton című produkciójukat, ami jelenleg a világ legjobb balettszáma. 

A Magyar Nemzeti Cirkusz műsorában – ahogy megszokhattuk– hatalmas állatsereglet látható: többek között lovak, púpos tevék és a közönség nagy kedvencei, a zsiráfbikák is… Az ország első számú cirkuszműsorát nyolctagú zenekar kíséri és az afrikai énekesnő Lady Masallah.

Miskolc - március 19-től 29-ig (Pesti úti TTL mellett)
Nyíregyháza - április 1-től 5-ig (Bujtosi Szabadidőpark)
Debrecen - 2020. április 8-tól 19-ig (TTL áruház mellett)

Jegyvásárlás online vagy a helyszínen: www.magyarnemzeticirkusz.hu

Hirdetés