Hirdetés
Hirdetés

A DVTK kapitánya, Dejan Karan úgy véli, állásokat mentettek meg a labdarúgók

| 2020. 04. 02. | 13:10:00
A miskolciak egységesen belementek a fizetéscsökkentésbe.
A DVTK kapitánya, Dejan Karan úgy véli, állásokat mentettek meg a labdarúgók
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Amint arról beszámoltunk, a DVTK labdarúgói, stábtagjai és vezetői is lemondtak a fizetésük 30 százalékáról. A miskolci klub csapatkapitánya, Dejan Karan büszke a csapattársaira, ugyanis egységesen tudtak igent mondani a fizetéscsökkentésre.

Megmutattuk a bajnokságban, hogy milyen egységes csapatot alkotunk, és most büszke vagyok a társaimra,mert egységesen tudtunk igent mondani. Egyrészt egyáltalán nem örülök az események ilyen fordulatának, azonban másrészről boldog vagyok, ha bármilyen módon segíteni tudok annak a klubnak, ahol már négy éve játszok, és én viselhetem a csapatkapitányi karszalagot. Nekünk ez a fizetésünk harmada, viszont a pályamunkásoknak, az irodai dolgozóknak és ki tudja még hány fontos munkát végző embernek lehet, hogy így marad meg az állása. Elsősorban emberek vagyunk,most a futball másodlagos, a társadalom tagjaiként figyelnünk kell másokra is. Bízom benne, hogy hamarosan túl leszünk ezen a nehéz időszakon, és ismét a labdarúgás jelenti a fő témát

- fogalmazott a Dejan Karan klubja honlapjának.

A Feczkó Tamás vezette szakmai stáb és a menedzsment tagjai lemondtak április 1-től fizetésük 30 százalékáról. A többi munkavállaló bére jövedelmük függvényében sávosan, kisebb mértékben csökken, tekintetbe véve szociális szempontokat is. 

Hirdetés
Hirdetés