Hirdetés
Hirdetés

Az idősek megrohamozták a rendészeket a miskolci piacon

| 2020. 04. 17. | 19:04:00
Olyanok is kértek maszkot, akiknek volt védőfelszerelésük.
Az idősek megrohamozták a rendészeket a miskolci piacon
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az önkormányzat továbbra is kiemelt figyelmet fordít az idősek, a legveszélyeztetettebb korcsoport egészségének megóvására, ezért a városvezetés közbenjárásra a Rendészet munkatársai április 17-én, péntek reggel megkezdték az ingyen maszkok osztását a piacokon vásárló 65 év felettiek körében – tudatta az önkormányzat. A rendészek kora délelőtti beszámolója szerint a vártnál nagyobb volt a látogatottsága a Búza téri piacnak, emiatt gyorsan elfogyott a pénteki kiosztásra tervezett több száz maszk.

A szakemberek sajnálattal tapasztalták, hogy az osztásnál megrohamozták őket, olyanok is vittek maszkot, akiknek volt ilyen védőfelszerelésük. A roham miatt a rendészeknek nehézséget okozott a 1,5 méteres távolság betartatása is.

Veres Pál polgármester ezért arra kér mindenkit, tartsák be a veszélyhelyzetre vonatkozó szabályokat, vegyék figyelembe a kormányzati, önkormányzati intézkedéseket. Minden miskolci érdeke, hogy a járványveszélyt megfékezzük, ehhez azonban az kell, hogy figyeljünk egymásra.

Hirdetés
Hirdetés