Hirdetés
Hirdetés

Beteg gyerekeket leptek meg a Red Company Diósgyőr tagjai

| 2020. 04. 22. | 13:28:00
Tévét, könyveket és társasjátékokat vittek a kórházba.
Beteg gyerekeket leptek meg a Red Company Diósgyőr tagjai
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház Gyermek Egészségügyi Központja kis betegeinek segített a Red Company Diósgyőr, vagyis a piros-fehér szurkolói közösség fiatal csoportja.

A látogatásról a Facebook-oldalukon jelent meg rövid közleményük, melyben azt írják, az ifjú szurkolói csoport szebbé tegye a kórházban gyógyulók mindennapjait.

– A 15-17 éves fiatalokból álló csoport tagjai nem drága, viszont annál értékesebb dolgokat, sokak kisgyerekkori emlékeit juttatták el az osztályra. Ezeknek úgy gondoljuk, nem annyira ára, sokkal inkább eszmei értéke van – írták.

A felajánlásnak köszönhetően több tucat könyv, társasjáték és DVD-filmek kerültek az egészségügyi intézményhez, melyek mellé a szurkolók egy DVD-lejátszót is vásároltak, sőt egy tévét is adományoztak a gyermekrészlegnek. Az adományt Révész János, a megyei központi kórház főigazgatója, valamint a GYEK osztályvezető főorvosa vette át. A közlemény azt írja, a kórház történetében eddig a Red Company Diósgyőr tagjai voltak a legifjabb adományozók.

Hirdetés
Hirdetés