Elmarad a miskolci José Carreras koncert

borsodihir.hu

2020.05.27. 18:05

Elmarad a miskolci José Carreras koncert

A jegyek visszaválthatók vagy kuponfüzetre cserélhetők.

Hirdetés

A koronavírus-járvány miatti veszélyhelyzet komoly kihívások elé állította Miskolcot és a Bartók Plusz Operafesztivált szervező csapatot pénzügyi és jogi értelemben egyaránt – tudatta a város sajtószolgálata. A városvezetés a bizonytalan helyzetben nem tudja megrendezni az operafesztivált és a José Carreras koncertet. A menedzsmenttel a koncert esetleges későbbi időpontban való megtartására tárgyalások folynak.

A világhírű tenor előadására nagyon sok jegy kelt el elővételben, a Miskolci Operafesztivál Nonprofit Kft. pedig a jogszabályoknak megfelelően rendezi a belépők sorsát.

A város és az Operafesztivál Kft. úgy döntött, túl azon, hogy az online jegyforgalmazón és a miskolci jegyirodán keresztül biztosítja a jegyek szabályszerű visszaváltását, a miskolci kulturális élet szereplőit támogató lehetőséget is ajánl a kultúraszerető és a várost támogatni akarók számára. Azok a jegyvásárlók, akik nem váltják vissza a José Carreras koncertre szóló belépőjüket, a jegyeik értékének megfelelően egy „Szeretem Miskolcot"  kuponfüzetet kapnak, amelyet Miskolc vagy a város kulturális, turisztikai cégei által szervezett rendezvényekre, eseményekre, látogatásokra válthatnak be. Ilyenek lesznek a Miskolci Nemzeti Színház előadásai, a Miskolci Kulturális Központ koncertjei, rendezvénye, a Miskolci Szimfonikus Zenekar koncertjei, a Diósgyőri Vár, a Herman Ottó Múzeum vagy a Miskolci Állatkert és Kultúrpark látogatása.

A városvezetés szeretné, ha a vendégek és a helyiek kifejezhetnék elkötelezettségüket Miskolc kulturális élete iránt és azzal támogatnák a város nehéz helyzetbe került rendezvény-, és kultúraszervező munkáját, hogy a José Carreras jegyek árát ezen a kuponfüzeten keresztül a miskolci kulturális életben költik majd el. 

A kuponfüzetet július 15-ig lehet igényelni az operami@operafesztival.hu email címen. Amennyiben nem élnek a kuponfüzet lehetőségével, úgy az online és a Miskolci Nemzeti Színház jegypénztárában vásárolt jegyek visszaváltására ITT regisztrálhatnak június 2. és június 30. között.
MiskolcBartók Plusz OperafesztiválJose Carreras

Szóljon hozzá!

Hirdetés