Kanapéfesztivállal kedveskednek a miskolciaknak

borsodihir.hu

2020.05.13. 15:05

Kanapéfesztivállal kedveskednek a miskolciaknak
A kép illusztráció. (Fotó: pixabay.com)

Az eseményhez azok is csatlakozhatnak, akik távolabb élnek a borsodi megyeszékhelytől.

Hirdetés

A járványügyi előírásokhoz alkalmazkodva az online térben házhoz megy az ország egyik legkülönlegesebb adottságú szabadtéri borgasztonómiai fesztiválja, így azoknak is lehetőségük lesz bekapcsolódni a programba, akik távolabb élnek az Avasaljától. A város szívében emelkedő hegy legnagyobb rendezvényét csak egy későbbi időpontban lehet megrendezni (a jelenlegi tervek szerint augusztus 27-29. között), de a szervezők, a Miskolczi Borbarátok Társasága Egyesület nem szeretnék teljesen elengedni ezt a közös élményt, így május 16-ára megszervezik a fesztivál online változatát, hogy a borangoló életérzésről senki ne maradjon le. A Borangolás Kanapéfesztivál programban változatos online beszélgetésekkel, borbemutatókkal, koncertekkel készülnek a szervezők a fesztivál kedvelőinek és egyben támogatni kívánják a Bükki borvidék borászait és a környék vendéglátóit, valamint adománygyűjtést szerveznek a megyei központi kórház részére, amellyel segíteni kívánnak a vírus elleni küzdelemben.

Az eseményeket május 16-án, szombaton 16-24 óra között az Avasi Borangolás Facebook és Youtube oldalán lehet majd élőben követni.

Aranyosi Péter miskolci humorista beszélget majd vendégeivel az élet édes ízeiről, de műsoron lesz többek között Szécsi Viki és Vihula Mihajlo, a Bíborszél, a Jazz Inside, Árvai Ildikó és még sok kis meglepetés zenélés is lesz. Érdekes borpárbajokat lehet majd nézni neves borászok részvételével, élő gasztroshow is lesz és retropartira is lehet majd otthon táncolni.

További részletek ITT.
MiskolcAvasi Borangolás

Szóljon hozzá!

Hirdetés