Hirdetés
Hirdetés

Lezárt ügy: leöntötte festékkel egykori házát a miskolci férfi

| 2020. 05. 26. | 19:04:00
Rongálás miatt kell felelnie.
Lezárt ügy: leöntötte festékkel egykori házát a miskolci férfi
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 62 éves férfival szemben. A gyanúsított 2017-ben eladott Miskolc egyik kertvárosi övezetében egy családi házat egy nőnek. Az asszony a ház felújíttatása során rájött, hogy az ingatlan építőanyaga nem teljesen az, amit egykor részére az eladó fél garantált. A vitás helyzet miatt polgári peres eljárás kezdődött az új és a korábbi tulajdonos között.

Az asszony a rendőrségnél 2019 novemberében, majd decemberben is feljelentést tett, mert ismeretlen személy a ház külső homlokzatát előbb filctollal összefirkálta, majd festékkel leöntötte.

Az első rongálás kijavítását követően az ingatlanra egy biztonsági kamerát helyezett fel a sértett, így amikor a férfi másodszor is megrongálta házát, az azonosítása hamar megtörtént. A gyanúsított kihallgatása során elmondta, nagyon bántja a közte és az új tulajdonos között kialakult vitás helyzet és a polgári peres eljárás, ezért rongálta meg kétszer is egykori házát.

Hirdetés
Hirdetés