Hirdetés
Hirdetés

Velünk a Város: míg Alakszai autókázott…

| 2020. 05. 06. | 22:00:00
A fideszes volt polgármesterjelöltnek fogalma nincs, miről beszél, mondja a legnagyobb miskolci frakció.
Velünk a Város: míg Alakszai autókázott…
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Alakszai Zoltán nem tudja, milyen állapotban van jelenleg Miskolc, nem tudja, hogy a fideszes városvezetés alatt, hogyan működött a város és nem tudja, hogyan mentek a dolgok az általa vezetett polgármesteri hivatalban – reagált az önkormányzati Velünk a Város frakció május 6-án Alakszai Zoltán (Fidesz-KDNP) előző napi sajtótájékoztatójára. A megyeszékhely volt jegyzője és polgármesterjelöltje arról beszélt, hogy Veres Pál polgármester és csapata alkalmatlan, tehetetlen és felkészületlen, akár heteken belül csődbe viheti a várost.

A DK-tól a Jobbikon át a Momentumig, széles együttműködésen alapuló Velünk a Város közleményében úgy fogalmazott: amíg a fontos dolgok zajlottak a városban, Alakszai Zoltán Budapest és Miskolc között jött-ment, négy év alatt összesen 184 ezer kilométert autókázott, amivel négyszer kerülhette volna meg a Földet. – Az autóban (100 kilométeres átlaggal számolva) 1840 órát töltött, 8 munkaórával ez 230 nap, vagyis közel egy teljes munkaévet elutazgatott. Négy évből közel egy teljes esztendőt utazással töltött, nem csoda, hogy nem sok ideje maradt dolgozni és odafigyelni – szúrtak oda. 

[Beillesztett cikk: Fidesz: Miskolc baloldali vezetése csődbe viheti a várost]

Egyebek mellett azt írták, nem csoda, hogy Alakszainak fogalma sincs arról, hogy a Miskolc Holding munkavállalói állománya tízszeresére duzzadt, aminek költségét a miskolci adófizetők állják, hogy az általuk jegyzett költségvetés soha nem teljesülő bevételeket tartalmazott, hogy az 56 milliárd forintnyi kötelezettségállomány miből áll és miként kellene rá fedezetet előteremteni.  

Hirdetés
Hirdetés