Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A miskolci és borsodi csodákat mutatja be a miniszter

| 2020. 06. 08. | 16:09:00
Magyarország talán leggyönyörűbb tájáról van szó - így Varga Judit.
A miskolci és borsodi csodákat mutatja be a miniszter
Hirdetés
Hirdetés

Miskolc és Borsod mellett kanmpányol Varga Judit, aki a közösségi portálon ezentúl rendszeresen bemutat egy-egy csodát a szűkebb pátriájából. Kedvcsinálónak, inspirációnak szánja, hogy minél többen  fedezzék fel Borsod-Abaúj-Zemplén megye városait, falvait, várait, hegyeit, szőlődombjait, folyóit, valamint kulturális, történelmi és kulináris értékeit.

Tősgyökeres diósgyőriként sokszor szembesülök azzal, hogy szeretett szülővárosomról és tágabb pátriámról méltatlanul kevés pozitív hír és tudósítás jelenik meg. Sokan még ma is a kommunizmus alatt felduzzasztott és lezüllesztett, a régi kereskedővárosi fényétől megfosztott iparvárosokra asszociálnak, ha szóba kerül e vidék, pedig Magyarország talán leggyönyörűbb tájáról van szó, ahol minden nap csodákba botlik az ember

- írja Varga Judit, aki először a felújított Diósgyőri várat mutatja meg a követőinek, valamint a Magyarországon egészen biztosan egyedülálló, magán pénzből épülő és mégis mindenki által látogatható parkot, amit a miskolci köznyelv máris csak Tündérkertnek hív.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés