Esküvői fotózásra kért kölcsön jegygyűrűt Miskolcon...

police.hu

2020.06.25. 14:29

Esküvői fotózásra kért kölcsön jegygyűrűt Miskolcon...
A kép illusztráció

Csak nem vitte vissza. Micsoda örömapa!

Vádemelési javaslattal éltek a miskolci rendőrök azzal a fiatalemberrel szemben, aki egy idős miskolci férfit becsapva elkérte tőle aranygyűrűjét, mondván csak kölcsönkéri azt a fia esküvőjére, a fotózásra.

A Miskolci Rendőrkapitányság csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 29 éves helyi férfival szemben. A gyanúsított április 6-án a délelőtti órákban megszólított Miskolc belvárosában egy idős férfit, akinek előadta, hogy régi ismerősök. Az idős úr kicsit hezitált az ismeretségen, de mivel a férfi olyan meggyőző volt, így elhitte, hogy régi ismerősök. A férfi azt mondta, hogy a gyereke a nap folyamán nősül és megkérte a sértettet, hogy adja kölcsön arany karikagyűrűjét az esküvői fotózásra, amit aznap este a találkozásuk helyszínére visszahoz. A becsapott idős úr azonban hiába várt a helyszínen, a gyűrűjét nem hozta vissza neki „régi” ismerőse.

A rendőrök a feljelentést követően a nyomozás során azonosították, majd gyanúsítottként hallgatták ki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalembert, aki részletes beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy a gyűrűt egy belvárosi zálogházba adta be, így a nyomozók lefoglalták, majd visszaadták az ékszert tulajdonosának.

A csaló férfival szemben a nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság lezárta, az iratokat átadta az ügyészségnek.
csalásjegygyűrű

Szóljon hozzá!

Hirdetés