Hirdetés
Hirdetés

Utolsó ülését tartotta a miskolci operatív törzs

| 2020. 06. 22. | 20:59:00
Veres Pál megköszönte a szakemberek munkáját és a miskolciaknak a járvány ideje alatt tanúsított fegyelmezett viselkedését.
Utolsó ülését tartotta a miskolci operatív törzs
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A testület a veszélyhelyzet kihirdetése óta hetente kétszer tanácskozott a stratégiai fontosságú városi szolgáltató cégek, katasztrófavédelmi, egészségügyi, valamint a szociális és az idősellátásban dolgozó szakemberek, illetve a pártok képviselőivel Veres Pál polgármester vezetésével.

A miskolci operatív törzs csaknem három hónapon át folyamatosan azért dolgozott, hogy a kormányzati védelmi intézkedésekkel összhangban megóvja a polgárokat a koronavírus jelentette fenyegetéstől, és a lehető leghatékonyabban meg tudja előzni a vírus terjedését.

Dolgos hónapok vannak a helyi operatív törzs mögött, de a számok azonban azt igazolják, nem volt eredménytelen a fáradozás – tudatta a város sajtószolgálata. A szakemberekkel együtt meghozott városi intézkedések a miskolciak értő és türelmes együttműködésével meghozták a remélt eredményt.

Veres Pál az operatív törzs utolsó ülésén megköszönte a szakemberek munkáját és a miskolciaknak a járvány ideje alatt tanúsított fegyelmezett, felelősségteljes viselkedését, hangsúlyozva, hogy Miskolc és a miskolciak ismét bizonyították, hogy akarnak és tudnak figyelni, vigyázni egymásra, és együtt a legkomolyabb nehézségeket is képesek leküzdeni. A polgármester ugyanakkor felhívta a figyelmet arra is, hogy bár a veszélyhelyzet Magyarországon véget ért, továbbra sem árt az óvatosság, hiszen a határainkon túlról érkező hírek még nem minden esetben megnyugtatóak.

Hirdetés
Hirdetés