Visszaáll az első ajtós felszállási rend Miskolcon

borsodihir.hu

2020.06.28. 15:03

Visszaáll az első ajtós felszállási rend Miskolcon

A maszk használata továbbra is kötelező.

Hirdetés

Az első ajtós felszállási rend újbóli életbe léptetéséről a járványhelyzet enyhülésével párhuzamosan döntött az MVK Zrt., tekintettel arra is, hogy a kötelező maszkviselés megfelelő védelmet nyújt a vírus ellen.

Az első ajtós felszállási rend újbóli bevezetésével az érintett járatokra ismét csak az első ajtónál lehet felszállni az érvényes bérlet, vagy a felszálláskor érvényesített jegy bemutatásával.

Mobiljegy használata esetén július 1-től valamennyi járművön elérhetőek lesznek a mobiljegy érvényesítéséhez szükséges QR kódok, így szerdától a járművekre kihelyezett QR kód beolvasása után a telefon kijelzőjén megjelenő ábrát kell majd felmutatni.

Az MVK kéri az utazóközönséget, hogy ha az adott járat kihasználtsága engedi, továbbra is ügyeljenek utazás közben a védőtávolság betartására, és a járművezetők védelme érdekében – ha van rá mód – a vezetőfülkétől minél távolabb foglaljanak helyet. Érvényben marad a saját és utastársaink egészségének megőrzésére szolgáló szabály, amely előírja, hogy a járműveken csak maszkban, vagy orrunkat és szánkat kendővel, sállal eltakarva tartózkodhatunk.

MiskolcMVK Zrt.

Szóljon hozzá!

Hirdetés