Asztallábbal akarta rendezni a vitát egy férfi Miskolcon

borsodihir.hu

2020.09.15. 17:03

Asztallábbal akarta rendezni a vitát egy férfi Miskolcon
A kép illusztráció.

Vádat emeltek ellene, közérdekű munkára számíthat.

Hirdetés

Garázdaság és zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Miskolci Járási Ügyészség egy 49 éves férfi ellen. A vád szerint a vádlott április közepén, a délutáni órákban egy miskolci parkolóban odament az autójában ülő sértett férfihez, beszélgetni kezdett vele, hogy egy korábbi konfliktusukat rendezzék. Vitába keveredtek, a vádlott feldühödött, a közelben álló kocsijához ment, kivett belőle egy fa asztallábat, és ezzel fenyegetőleg a sértett autója felé indult.

A férfi nem akarta megvárni, hogy elfajuljon a helyzet, ezért elhajtott, de távozása közben a vádlott utána kiabálta, hogy meg fog dögleni, valamint az ujját a nyaka előtt több esetben elhúzva azt mutatta, elvágja a torkát.

A vádlott üldözőbe vette a sértettet, egy piros lámpánál érte utol, kiszállt az autójából, és ököllel ráütött az álló gépjármű tetejére. A sértett – személy elleni erőszakos cselekménnyel fenyegetve elkövetett zaklatás vétsége miatt – magánindítványt terjesztett elő.

Az ügyészség a büntetlen előéletű, cselekményét beismerő vádlottal szemben büntetővégzésben közérdekű munka büntetés kiszabását indítványozta.
Miskolcgarázdaságzaklatás

Szóljon hozzá!

Hirdetés