Télen is lehet menni a Selyemrétre

borsodihir.hu

2020.10.14. 18:33

Télen is lehet menni a Selyemrétre

Szezonon kívül is üzemel a strand.

Hirdetés

A Selyemréti Strandfürdő évek óta nyáron strandként, a téli időszakban pedig uszodaként üzemel. Az úszásnak mint sportolási lehetőségnek a megteremtése a városvezetés számára stratégiai kérdés, ezért a Miskolc Fürdők Kft. egész éves szolgáltatást nyújt, hogy a helyi lakosok igényeit kiszolgálhassa. A fürdő folyamatosan reggel 6-tól egészen 20 óráig tart nyitva a hét minden napján.

Ebben az évben a szezonon kívüli időszakban a 14 órás napi működtetés egyre nagyobb kihívást jelent a cég számára.

A Covid-19 járvány okozta problémák ellenére ebben a nehéz időszakban is – a megfelelő egészségügyi szabályok betartásával – a miskolciaknak továbbra sem kell lemondaniuk az úszásról a selyemréti strandon.  

Október 15-től a napi jegyek és néhány szolgáltatás esetében azonban az árak változni fognak. A felnőtt napi jegy 1700-ról 1900 Ft-ra, a gyermek napi jegy 1450-ről 1550 Ft-ra módosul. A bérletek esetében nem lesz áremelés.

A 30 és 90 órás úszó és fürdőbérlet mellé májusban bekerült a 45 és 120 órás új bérletforma is. Ez utóbbit 2 fő is használhatja, illetve megmarad a helyi lakosok által felhasználható Miskolc Pass kártya 10 százalékos kedvezménye is.
strandSelyemrét

Szóljon hozzá!

Hirdetés